Frimærkets Venner, Gelsted

Formandens beretning 2022

logo

Vores byttedag i marts var rimelig godt besøgt, hvor flere fik lavet nogle gode handler, men vores auktion var mildt sagt noget sløj.

Vi har snakket om hvad årsagen kunne være og der kan være flere ting. Vi måtte med meget kort varsel flytte bytte og handler lokale så der var lidt langt til auktionslokalet, så der var ikke så mange der var ovre og se på materialet; materialet var måske ikke lige det vores gæster mangler mest af, men det er svært at vide på forhånd. En anden ting kunne være at opråbsprisen var sat lidt for højt.

Vi har i efteråret haft besøg af en handler fra Tåstrup, som havde en del godt materiale med, en del var bestilt i forvejen så der var noget mere gang i salget, samt lidt andet som vi normalt ser i klubben. Han var meget tilfreds med salget, og det dejligt at se så mange var til aftenen, samt det lykkedes at få folk fra Odense ud over Bolbro Bakke.

Jeg har lavet aftale med en foredragsholder om en aften i foråret til at fortælle om udslebne stjernestempler.

I forbindelse med bytteaften ville det være dejligt, hvis nogen har noget, de synes vi andre kunne finde interessant, det kunne f.eks. være en serie man selv synes er spændende eller hvordan I har sat en samling op. Alt kan have interesse, så der er kun fantasien, der tæller. Det behøver kun få minutters oplæg og bruge lidt eller meget tid til at snakke gm objektet, så mange gode ideer efterlyses.

Valid XHTML og CSS / Copyright © Frimærkets Venner, Gelsted - 2018 / 2023